Notice: Trying to access array offset on value of type null in /data/sites/web/slagerijsteennl/www/wp-content/themes/websquad-webshop/partials/image.php on line 5

Traiteur & Gemak

Traiteur & Gemak

24 november 2020

Lekker uit eigen keuken

In onze winkel heeft de maaltijden en traiteur afdeling de afgelopen jaren een flinke groeispurt ondergaan.  Zo zijn onze huisgemaakte maaltijden een lust voor het oog en kunt u ook prima terecht voor één persoons huishoudens.

Elke week hebben we een wisselende maaltijd van de week, die afgestemd is op het seizoen. Tevens hebben we een ruim assortiment aan huisgemaakte soepen (12 soorten) met een keuze uit liters en halve liters. Ook maken wij heerlijke snacks die op een eenvoudige wijze te bereiden zijn. Uiteraard worden deze ook iedere week vers voor u klaar gemaakt.

Dus wilt u gemak voor u of voor uw ouders dan kunt u bij ons terecht! Alles is evt. in magnetron bakken te verkrijgen om het zo op een vlugge manier op te kunnen warmen. De maaltijden zijn meerdere dagen houdbaar, dus mocht u gelijk voor meerdere dagen uw eten in huis willen halen is dat ook geen enkel probleem.

Wij maken gebruik van cookies Wij willen je bezoek aan onze website zo gemakkelijk en persoonlijk mogelijk maken, hiervoor gebruiken we verschillende technieken, waaronder ook cookies. Deze plaatsen we om de website te laten functioneren & analyseren.

Ok